• Стол Level BT chrome
  • Стол Level BT chrome
  • Стол Level BT chrome
  • Стол Level BT chrome

Стол Level BT chrome

Офис столовете Level са комбинация от модерен дизайн, висока ергономичност и отлично качество. Столът версия BТ е с черна рамка на облегалката и черни подлакътници и тапицирана облегалка. В нашата оферта ще намерите версии с бяла рамка на облегалката, както и версии с мрежеста облегалка и с регулируеми облегалки за глава.

Ергономичните решения включват: синхронен механизъм с функция за регулиране на дълбочината на седалката, регулируеми подлакътници, динамична подкрепа на лумбалните прешлени и регулираща се височина, ергономична седалка и облегалка.

Широка гама от дамаски от признати полски и европейски производители ще ви позволи да изберете подходящ цвят за вашия стол. Сертификатът, гаранцията и използването на висококачествени материали гарантират безпроблемна работа.

Технически спецификации

Столът е оборудван е с механизъм за движение Synchro Plus. След освобождаване на заключването, облегалката се накланя синхронно със седалката, имитирайки движението на потребителя в стола. Накланянето на облегалката, което следва движението на гърба на потребителя, е много по-отчетливо и по-бързо от движението на седалката. Силата на съпротивление на наклона на облегалката може да се регулира, което ви позволява да го персонализирате според теглото на потребителя. Потребителят по всяко време има възможността да заключи стола в избрана позиция. Освен това може да настройва и височината и дълбочината на седалката. Разполага и с функция Анти-Шок при преминаване на наклона от една позиция в друга.

Подлакътници: столът е оборудван с регулируем подлакътник в три области:

  • Нагоре – надолу -  позволява да се регулира височината така, че предмишницата е разположена под ъгъл от 90 градуса спрямо тялото, което значително облекчава мускулите на гърба по време на дълги часове в седнало положение. Диапазонът за регулиране на височината е 7,5 см;
  • Напред - назад - регулируемите падове на подлакътниците ви позволяват да ги адаптирате към дължината на предмишницата. Диапазонът на регулиране е 6 см;
  • Въртене наляво-надясно в границите на +/- 15 градуса за удобно писане, както и за свободно ставане от стола.

Петлъчева основа:  черна пластмасова основа или основа от полиран алуминий.

Облегалка: фиксирана височина, тапицирана с дамаска по избор. Предлага лумбална опора, регулиране на височината. Черна рамка на облегалката и пяна с висока

устойчивост на деформация.

Седалка: трайна пяна с подходяща еластичност дори след дългогодишно ползване.  Регулирането на дълбочината на седалката за премахне на натиска върху бедрата, независимо от ръста на потребителя.

Гаранция: 36 месеца.

Сертификат: Седалката е със сертификат „Сила и сигурност”, издаден от PUR "Remodex", с максимален товар 150 кг.

Тъкани и цветове

Седалката и облегалката са тапицирани. На ваше разположение са дамаските Kosma, Osaka, Adamantio, Flex, Fame и Skaj. Тапицерия на облегалката е дишаща мрежа в черно. Тя се отличава с висока устойчивост на абразия и на износване.